Turkcell Super Tarife ile 25 Kontore 500 Kontor

Gönderen TM-Admin | 10/15/2008 | , , , | Yorum

Gün içinde çok fazla telefon ile konuşanlar için Türkcell'den avantajlı bir tarife istiyorsanız aşağıdaki kampanyayı inceleyin derim....

Süper Tarifedeki Hazır Kartlılar, hemen EVET yazıp 3322 'ye gönderin, ana hesabınızdaki 25 kontöre karşılık aynı gün içinde kullanabileceğiniz tam 500 kontör kazanın.

Kazanılan kontörler aynı gün içerisinde gece 23:59'a kadar geçerli olacak ve kullanılmayan kontörler aynı saatte hesabınızdan silinecektir

Kampanya 26 Ekim tarihine kadar geçerlidir.


    *  Bu kampanyada kazanılan kontörler sadece Turkcell aboneleriyle yapılan konuşmalarda geçerlidir. Yurtdışı konuşmalarda ve diğer operatörlerle olan görüşmelerde geçerli değildir.
    * Ne kadar bedava kontörünüz kaldığını öğrenmek için, günün her saatinde *123*10# 'yi tuşlayabilirsiniz.
    * Hazır Kart'ınıza kontör yüklediğiniz andan itibaren, 90 gün boyunca telefonunuzdan arama yapabilir, aranabilir ve tüm Hazır Kart hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Bu 90 gün süresince tekrar kontör yüklemezseniz, 90 Günlük Yarı Aktif Dönem başlar. Yarı Aktif Dönem boyunca arayanlar size ulaşabilir, ancak siz kontörünüz olsa dahi arama yapamazsınız.

      Arama yapabilmek için her 90 günde bir kontör yüklemeniz gerekir. Bu 90 gün süresince tekrar kontör yüklemezseniz, 30 Günlük Son Dönem başlar. Son Dönem'de arama yapamaz ve aranamazsınız. Bu dönem içinde de kontör yüklemezseniz, Hazır Kart numaranız iptal edilir ve tekrar kullanılamaz.
    * Ekonomik internet paketleri yüzde 90'a varan avantajlar sunuyor. Detaylı bilgi için tıklayın.
   * Turkcell, tarifelerinin tarihlerinde ve/veya ücretlendirmelerinde önceden haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Bilgi için : Turkcell